Uhvatila ga kamera: Pjanić gurnuo sudiju

Pjanić poput Ronalda

Uhvatila ga kamera: Pjanić gurnuo sudiju

M. Šljivak

Miralem Pjanić asistencijom je krenuo u novu sezonu Serije A.

Stara dama je lagano jučer pobijedila Cagliari s 3:0, a u ovom susretu dogodila zanimljiva situacija.

Miralem Pjanić je imao duel sa sudijom ovog meča Fabiom Marescom. Bh. reprezentativac je gurnuo sudiju s leđa jer ga je ovaj ometao prilikom postavljanja lopte za izvođenje prekida, što je bio detalj koji je gotovo svima promakao.

Srećom, sudija nije oštro reagovao, pa je Pjanić prošao bez javne opomene i uz samo nekoliko upozoravajućih riječi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nedavno je u Superkupu Španije sudiju gurnuo i Cristiano Ronaldo. On je zbog toga isključen, a rukovodstvo La Lige ga je kaznilo sa pet utakmica zabrane igranja. 



Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi