Ujutro u Interu, navečer u Milanu

Nevjerovatna priča Giacoma Bonaventure

Ujutro u Interu, navečer u Milanu

E. Čaušević

Fudbaler Milana Giacomo Bonaventura otkrio je da je bio na korak od prelaska u Inter.

Bonaventura je u Milan stigao u posljednjim trenutcima ljetnog prijelaznog roka 2014. godine, a priznao je da je umalo završio u gradskom rivalu Interu.

"U jutarnjim satima bio sam igrač Intera i sve je bilo dogovoreno, a na kraju dana sam potpisao za Milan. Trebao sam biti zamjena za Guarina, ali je Kolumbijac na kraju ostao u Interu i ja sam se odlučio za Rossonere", rekao je Bonaventura.

On je četiri sezone igrao u Atalanti i rekao je da bi se nekada voli vratiti u klub iz Bergama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sve oko transfera u Milan bilo je čudno. Oko 20:30 sati navečer nazvao me Adriano Galliani koji mi je rekao da me želi na San Siru i to mi je bilo dovoljno da se predomislim", dodao je fudbaler Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.