Đukić: Nismo mi toliko bolja ekipa kao što pokazuje rezultat

Trener Partizana nakon pobjede protiv Videotona

Đukić: Nismo mi toliko bolja ekipa kao što pokazuje rezultat

D. Rakanović

Fudbaleri Partizana večeras su na gostovanju ubjedljivo savladali Videoton sa 4:0 i nakon beogradskih 0:0 plasirali se u grupnu fazu Lige Evrope.

Trener Partizana Miroslav Đukić nakon utakmice je istakao da su njegovi izabranici odigrali na vrhunskom nivou u jednoj veoma teškoj utakmici. 

"Veoma sam sretan što smo se plasirali u grupnu fazu. Sretan sam zbog kluba, igrača, navijača. Zaista smo odigrali vrhunski meč protiv Videotona u ovako jednoj teškoj utakmici. Na kraju je meč bio lak", rekao je Đukić i dodao: 

"Videoton je zaista dobra ekipa. Glavno je to što smo ušli dobro u meč i što smo uspjeli da ih kaznimo na kontre. Nismo mi toliko bolja ekipa kao što pokazuje rezultat. Ovo što smo pobijedili je plod dobre efikasnosti. Ekipa je išla tim tokom svih 180 minuta". 

Trener Partizana je dodao da je ekipa bila pod malim pritiskom ulaska u Evropsku ligu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ovo je velika injekcija za ekipu. Imamo još mnogo da napredujemo. Bitno je da ekipa odigrala vrhunski, ali i da izvučemo pouke iz ovoga", naveo je Đukić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije