Đukić: Znali smo da će detalji odlučiti pobjednika

Trener Partizana zadovoljan

Đukić: Znali smo da će detalji odlučiti pobjednika

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan nakon pobjede crno-bijelih protiv Skenderbeua rezultatom 2:0.

Partizan je slavio golovima Tošića i Tawambe, a s ovim bodovima je došao u situaciju da se ravnopravno bori s Young Boysom za plasman u naredni krug.

"Znali smo da će utakmica biti tvrda i teška, te da će detalji odlučiti pobjednika. Tošić nam je donio vodstvo u pravo vrijeme i nakon toga je bilo lakše, a povlačenje nakon vodstva je normalna reakcija. Zadovoljan sam, čestitam igračima na borbi i na svemu. Nije bilo lako", rekao je Đukić, te nastavio:

"Ovo ćemo pokušati zaokružiti pred našom publikom protiv Young Boysa. Želimo se plasirati dalje, a za nas je ovaj trijumf velika injekcija samopouzdanja".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ukoliko Partizan u narednom kolu na svom terenu savlada Švicarce, osigurat će drugo mjesto u svojoj grupi i plasirati se u knock-out fazu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi