Ukrao mu ženu, pa šta je onda očekivao?

Nekada kumovi, a danas zakleti neprijatelji

Ukrao mu ženu, pa šta je onda očekivao?

D. Vejo

Fudbal je danas postao mnogo više od igre. Za svojih pet minuta slave grabe se svi. Koliko su baš ta slava, novac i žene uticali na nekada nerazdvojno prijateljstvo između bivših saigrača Maxi Lopeza i Maurija Icardi pokazala je i današnja utakmica.

Meč između Intera i Torina upravo je završen. Prije početka utakmice, tokom već tradicionalnog rukovanja protivnika, došlo je do jedne veoma zanimljive situacije. Kada je napadač Intera Maurio Icardi krenuo da pruži ruku nekadašnjem saigraču ovaj je hladnokrvno odbio, tačnije usmjerio je pogled na desnu stranu i nije pružio ruku.

Razlog tome je žena. Dugogodišnja djevojka Maxija Lopeza ostavila je fudbalera jer kako kaže nije bio dobar u krevetu. Ni više ni manje, ona je pohrlila u zagrljaj njegovom najboljem prijatelju i kumu Mauriu Icardiju koji je plavokosu Wandu Naro objeručke prihvatio čime je on stavio tačku na njihovo prijateljstvo.

Dodajemo i to da je meč između Intera i Torina upravo završen rezultatom 1:2 u korist gostiju. Pogodak za crno-plave postigao je Icardi iz penala u 17 minuti meča, dok su pogotke za Torinu postigli Molinaro u 55. i Belotti u 73. minuti meča.

Potražite više informacija na temu Serie A:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi