Ulaznica gotovo da nema, Borussiju čeka puno Koševo

Pred utakmicu sa Borussijom

Ulaznica gotovo da nema, Borussiju čeka puno Koševo

M. Šljivak

Fudbaleri Sarajeva će u četvrtak na Koševu odigrati jednu od najvažnijih utakmica u novijoj historiji kluba...

Do grupne faze Evropske lige bordo ekipu dijele dvije utakmice. Protivnik je velika Borussija iz Moenchengladbacha, a dolazak slavnog bundesligaša u naš i glavni gad izazvao je veliku pažnju među navijačima tima s Koševa.

Dva dana pred utakmicu online prodaja karata za istočnu i sjevernu tribinu je obustavljena, jer su gotovo sve karte za ove tribine rasprodate. Još uvijek je moguće nabaviti karte za zapadnu tribinu, te se u četvrtak očekuje pun stadion.

Na utakmicu Sarajeva i Borussije najavili su se navijači iz cijele Bosne i Hercegovine. Tako će bordo fudbalere  protiv njemačkog kluba, pored navijača iz Sarajeva, bodriti publika iz Mostara, Visokog, Maglaja, Banja Luke, Konjica, Kaknja...

Susret Sarajeva i Borussije igra se u četvrtak od 20 sati i 45 minuta, a igrači tima s Koševa su nakon današnjeg treninga otišli u karantin. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.