Umalo tragedija na El Sadaru, N'Diaye spasio dječaka

Ograda se srušila na meču Osasuna - Betis

Umalo tragedija na El Sadaru, N'Diaye spasio dječaka

M. Šljivak
Teme:

Nekoliko navijača Osasune povrijeđeno je u rušenju ograde u susretu 38. kola Primere protiv Betisa.

Stadion El Sadar je ispunjen do posljednjeg mjesta, jer su Osasuni bodovi neophodni za opstanak u Primeri, a nakon što je u 12. minuti Oriol Riera postigao vodeći gol, publika je počela s velikim slavljem.

Nažalost, ograda iza gola nije izdržala nalet domaćih navijača, te je popustila. Desetine navijača Osasune je palo preko ograde, nekoliko ih je povrijeđeno, a susret je tek nakon duže pauze nastavljen.

Fudbaler Betisa Alfred N'Diaye napravio je veliki gest. Spasio je uplakanog dječaka iz publike, te ga je odnio na sigurno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.