"Umislio je da je bolji od Ronalda"

Neville o Arnautoviću

"Umislio je da je bolji od Ronalda"

E. Čaušević

Fudbaleri West Hama sinoć su doživjeli težak poraz na domaćem terenu od Brightona (0:3) u okviru 9. kola Premiershipa.

West Ham je nastavio svoju očajnu seriju u novoj sezoni engleskog Premiershipa i za ekipu Slavena Bilića ovo je bio već peti poraz u novoj sezoni. Navijači londonskog kluba sinoć su očekivali prekid loše serije i pobjedu, no stadion su napustili bijesni i razočarani.

Nakon utakmice na udaru je bio Bilić za kojeg se vjeruje da se neće još dugo zadržati na klupi West Hama. Također, u centru pažnje bio je i Marko Arnautović koji je ovog ljeta pojačao West Ham. Paljbu po reprezentativcu Austrija nakon meča osuo je Gary Neville.

"U karijeri sam igrao samo s jedinim igračem koji nije trebao izgovor da se ne vraća u odbranu, a to je bio Cristiano Ronaldo. Te sezone postigao je 40 golova. Arnautović je umislio da je Ronaldo. To je problem jer misli da je bolji nego što jeste", rekao je Neville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi