Unaija Emeryja čeka otkaz u PSG-u

Nije neočekivano

Unaija Emeryja čeka otkaz u PSG-u

E. Škorić

Unai Emery dugo će pamtiti noć s Nou Campa, gdje je njegov PSG poražen sa 6:1.

Emery se pokazao kao jako loš stručnjak. Njegov PSG imao je 4:0 iz prve utakmice, ali je na kraju porazom od 6:1 u Barceloni ispao iz Lige prvaka.

Mnogi su objavili iste večeri da je Emery smijenjen, no on je još uvijek na klupi Svetaca iz Pariza, ali sve su prilike da će ubrzo saznati (ne)očekivane vijesti od uprave kluba.

Navodno će Emery i prije kraja sezone dobiti ispisnicu, obzirom na katastrofu od Barcelone i ne baš sjajane igre PSG-a u domaćem prvenstvu, gdje se ovaj tim dosta muči protiv znatno slabijih rivala.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Emery je prije PSG-a radio čuda sa Sevillom, ali nije se definitivno proslavio na Parku Prinčeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi