United doveo veliko pojačanje iz Juventusa

Stigao skaut Ribalta

United doveo veliko pojačanje iz Juventusa

E. Škorić

Javier Ribalta skautirao je za Juventus, a njegov novi posao je da otkriva igrače za Manchester Uniteda.

Šef skauting službe Juventusa povezivao se s Manchester Unitedom i čini se kako će na kraju završiti na Old Traffordu.

On se 2012. godine pridružio Juventusu nakon što je obavljao poslove u Liverpoolu, Torinu,  Milanu i Novari, a Daily Mirror tvrdi da će sada biti glavni koordinator skauting mreže Manchester Uniteda.

Ribalta je kazao da mu je bilo prelijepo u Juventusu nekoliko godina, zahvalio se direktorima Stare dame koji su vjerovali u njega od prvog dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Imao je samo riječi hvale za Alvara Moratu kojeg je pratio u ime Juventusa, a smatra se da će preporučiti Joseu Mourinhu španskog napadača.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi