United odbio sve ponude za Martiala

Ostaje na Old Traffordu

United odbio sve ponude za Martiala

E. Škorić

Manchester United je odbio sve ponude Intera i Tottenhama za Anthonyja Martiala.

Mediji u Francuskoj objavili su da je Manchester United imao dobre ponude za Martiala, no Jose Mourinho nije želio da izgubi talentovanog ofanzivca.

Martial je za 60 miliona eura doeden iz Monaca prije dvije godine, ali ovaj napadač nije do kraja ispunio očekivanja na Old Traffordu, no to nije razlog da ga se klub odrekne i da mu ne ukaže novu šansu.

Iako Martialu nedostaje više nastupa zbog Svjetskog prvenstva u Rusiji, Mourinhu je potreban i United je rekao ne na pozive Tottenhama i Intera, a navodi se da je riječ bila o zaista dobrim ponudama iz ovih klubova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inter je imao želju čak i da posudi igrača na jednu sezonu, no i ta je ponuda odbijena, pa će Francuz i narednih sezona biti član Crvenih vragova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi