United u januaru ispunjava Mourinhovu najveću želju
Foto: EPA

Dogovoreno veliiko pojačanje

United u januaru ispunjava Mourinhovu najveću želju

M. Šljivak

Manchester United navodno je dogovorio dolazak velikog pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Novi član Crvenih đavola mogao bi postati reprezentativac Engleske Danny Rose, trenutno igrač Tottenhama.

Mediji na Ostrvu tvrde kako je posao dogovoren. Spursi će za usluge lijevog beka inkasirati 50 miliona funti, a United će konačno dobiti pravog igrača na poziciji lijevog beka, kojeg su dugo čekali.

Rose bi dakle već u januaru trebao postati član tima iz Manchestera. Postoji i druga opcija da zbog nastupa u Ligi prvaka sve bude odloženo za naredno ljeto, ali je sigurno da će sjajni bek na kraju završiti na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Danny Rose će u dresu Manchestera zamijeniti Lukea Shawa kojeg je Jose Mourinho spreman prodati. Posebnom je odavno velika želja dovođenje Rosea. Želio ga je dovesti još dok je vodio Chelsea, a čini se kako će mu se ona na kraju i ispuniti.

Rose zbog povrede ove sezone još nije upisao nastup u dresu tima iz Londona.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi