United želi Balea? Nije problem, neka plati milijardu funti

Nemoguće ga je dovesti

United želi Balea? Nije problem, neka plati milijardu funti

E. Škorić

Ako neki klub želi kupiti Garetha Balea, onda mora da palti milijardu funti.

U posljednje se vrijeme Bale spominje kao pojačanje Manchester United, ali Velšanin je u više navrata rekao da ne želi da napusti Real Madrid.

Sve i da želi, pitanje je da li bi ga ijedan klub na svijetu mogao kupiti. Pouzdani Guillem Balague, novinar Asa i Sky Sportsa,  na svom je Twitter nalogu objavio da Baleova odštetna klauzula iznosi milijardu funti.

On je tako stao u kraj glasinama kako će Velšanin ponovo zaigrati na Otoku. Njegova (Baleova, op.a) budućnost je na Santiago Bernabeu. Barem do dana kada će neki od klubova izaći pred čelnike s Reala s milijardom funti. Nemoguće? 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.