Upali u krizu rezultata, pa angažovali psihologa

U Partizanu odlučni da promijene stvari

Upali u krizu rezultata, pa angažovali psihologa

Fudbaleri beogradskog Partizana se nalaze u krizi rezultata u domaćem šampionatu, u kojem za Zvezdom nakon 12 kola zaostaju isto toliko bodova.

Za razliku od loših partija u Superligi Srbije, crno-bijeli u Evropi igraju sjajno, i nalaze se na prvom mjestu u svojoj grupi Evropske lige sa maksimalnih šest osvojenih bodova. U leđa im gledaju Athletic Bilbao, Augsburg i AZ Alkmaar.

Ipak, to ne može biti dovoljno da navijači budu sretni, posebno iz razloga što najljući rival gazi sve pred sobom. Kako bi Beograđani riješili dio svojih problema, u Humsku je stigao i profesionalni psiholog.

Njegov će zadatak biti da u razgovoru sa igračima utvrdi u čemu je problem, i zašto tim koji blista u Evropi igra blijedo u Superligi.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Klupski psiholog je već nekoliko puta boravio u kampu Partizana, a rezultati njegove posjete bi možda mogli biti vidljivi već u narednom kolu, u kojem crno-bijelim predstoji gostovanje Radniku u Surdulici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.