Đurđević hat-trickom 'slomio' Čukarički

Mladi napadač melje sve pred sobom

Đurđević hat-trickom 'slomio' Čukarički

D. Vejo

Fudbaleri Partizana danas su u okviru 20. kola Super lige Srbije savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 3:1 (1:1).

Nakon svega 10 sekundi, crno-bijeli su poveli preko mladog Đurđevića koji iz utakmice u utakmicu igra sjajno. Nakon toga, Čuka je stigla do rezultatskog egala. Za 1:1, sa bijele tačke pogodio je Ožegović, koji postavlja rezultat prvog poluvremena.

U nastavku, bolje su zaigrali izabranici Marka Nikolića. Svega pet minuta u drugoj dionici trebalo je mladom Đurđeviću da postigne svoj drugi gol na meču. Međutim, centarfor crno-bijelih tu nije stao. U toku je 61. min, a svoj treći gol i tačku na susret postavlja, Đurđević.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi