Đurđević: Titulu najboljeg strijelca mijenjam za dva trofeja

Centarfor Partizana poručio

Đurđević: Titulu najboljeg strijelca mijenjam za dva trofeja

D. Vejo

Fudbaleri Partizana nalaze se na korak od osvajanja šampionske titule.

Navijači crno-bijelih popularni Grobari, za nepobjedivu seriju koja traje devet mjeseci mogu ponajviše biti zahvalni Urošu Đurđeviću i Brazilcu Leonardu koji ove sezone čine ubitačan napadački dvojac u Srbiji.

Do sada, Đurđević je postigao čak 24 kola što ga stavlja na prvo mjesto liste strijelaca Super lige Srbije. Međutim, on u prvi plan kao po navici, stavlja tim.

"Svi zajedno imamo dva cilja, a to je osvajanje prvenstva i nacionalnog kupa. Titulu najboljeg strijelca mijenjam za ove trofeje. To je važno, da ostvarimo cilj. Tokom cijele sezone igramo dobro i sjajno funkcionišemo, mi smo porodica", jasan je bio napadač Partizana, Uroš Đurđević.

U posljednjem kolu Super lige Srbije Partizan će na svom terenu ugostiti Mladost iz Lučana, dok će finale Kupa sa Crvenom zvezdom odigrati 27. maja takođe na svom stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi