Đurđević: Želimo se oprostiti trijumfom

Centarfor Orlića pred Španiju

Đurđević: Želimo se oprostiti trijumfom

D. Vejo

Mlada selekcija Srbije od Evropskog prvenstva u Poljskoj oprostiće se utakmicom protiv Španije.

Orliće jedino čuda ostavljaju na ovoj kontinentalnoj smotri. 

Za narednog protivnika, Nenad Lalatović i njegovi izabranici imaće Španiju, selekciju koja bez premca igra najbolji fudbal u Evropi, ako je suditi po dosadašnjim rezultatima gdje su savladali Makedoniju sa velikih 5:0, ali i Portugal (3:1) i tako dali svima do znanja da pretenduju na naslov.

Tim sastavljen od igrača koji imaju iskustva igranja u Ligi prvaka ne predstavlja strah Orlićima, kako kažu, pobjedom se žele oprostiti do Eura.

"Znamo da nas čeka težak protivnik. Ali biće lijep dan, atmosfera, teren, svi preduslovi će biti tu za dobru i kvalitetnu utakmicu. Dosta je teško boriti se sa odbranom protivnika kada nema Sergeja. Ono što sam imao sa Leonardom u Partizanu, to sam imao sa Milinković-Savićem ovdje, ali nažalost, on nije tu. Zato, želimo se trijmfom oprostiti od prvenstva", poručio je centarfor Srbije, Uroš Đurđević.

Utakmica trećeg kola grupne faze između Srbije i Španije igra se sutra od 20.45 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi