Đurić debitovao u Seriji A: Ovog ljeta sam se vratio u život

Sjajni napadač Cesene

Đurić debitovao u Seriji A: Ovog ljeta sam se vratio u život

Milan Đurić u nedjelju je na rimskom Olimpicu upisao debi u italijanskoj Seriji A. Nekadašnji mladi reprezentativac odigrao je drugo poluvrijeme u porazu svoje Cesene od Lazia. 

Iako je njegov klub poražen, Đurić je na neki način bio sretan jer je na debi u najboljoj ligi Italije dugo čekao.

„Bio sam uzbuđen obzirom da sam dugo lutao po Seriji B. Ovog ljeta sam se vratio u život,“ kazao je Đurić novinarima u Italiji.

Cesena će u narednom kolu igrati protiv Empolija. Đurić se nada novom nastupu i trijumfu svog tima.

„U svakoj utakmici imamo svoje prilike, pa ćemo tako sigurno prilike imati i sa Empolijem. Ja ću lično dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat protiv jednog od direktnih konkurenata u borbi za opstanak. Nadam se da ćemo ostvariti krajnji cilj,“ optimističan je Đurić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.