Đurić ponuđen Bordeauxu i Montpellieru?

Naš napadač mijenja sredinu?

Đurić ponuđen Bordeauxu i Montpellieru?

Napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine Milan Đurić trebao bi u januaru mjesecu napustiti Cesenu i preći u neki drugi klub.

O eventualnom transferu Đurića priča se dugo vremena, a francuski mediji danas pišu o tome da bi on karijeru mogao da nastavi u tamošnjoj Ligue 1.

Naime, Cesena je navodno ponudila svog napadača ekipama Bordeauxa i Montpellierea koje su u potrazi za napadačem. Đurić je ove sezone za ekipu Cesene postigao šest pogodaka na 18 mečeva u Seriji B te je tom učinku dodao i dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno je interes za Đurića pokazao i turski Malatyaspor, ali on nije zainteresovan za prelazak u taj klub. Podsjetimo da Đurić ugovor sa Cesenom ima do ljeta 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi