Đuričić: Sampdoria je prava sredina za mene

Stigao iz Benfice

Đuričić: Sampdoria je prava sredina za mene

Srbijanski fudbaler Filip Đuričić jučer je postao novi član Sampdorije.

Ovaj 24-godišnji ofanzivac je u Sampdoriju stigao na jednogodišnju posudbu iz Benfice, koja će na kraju sezone imati pravo da otkupi njegov ugovor.

"Sretan sam što sam napokon tu. Sampdoria je prava sredina za mene i drago mi je što ću igrati u jednoj od najjačih liga na svijetu. Trenera poznajem iz Empolija i mislim da ćemo imati dobru saradnju", rekao je Đuričić, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek ću davati srce, tijelo i dušu za ovaj klub. Nadam se da ćemo ostvariti uspjehe u sezoni koja dolazi i da ću imati minutažu koja mi je potrebna. Ali, timski uspjeh je ispred individualnog".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi