Urnebesna fotografija: Kod kojeg zubara je otišao Perišić?

Mourinho je upetljao svoje prste

Urnebesna fotografija: Kod kojeg zubara je otišao Perišić?

Hrvatski krilni fudbaler Ivan Perišić napustio je jučer pripreme Intera zbog bizarnog razloga.

Naime, Perišić je imao zubobolju te je zbog toga napustio pripreme svog kluba, a propustio je i prvi kontrolni meč protiv njemačkog Nurnberga (poraz Intera 2:1). 

Na Twitteru su odmah počele špekulacije o tome da Perišić nema zubobolju te da je to samo izgovor, a ustvari je transfer u Manchester United pri kraju te Hrvat lagano pakuje kofere.

Ipak, vrhunac svega desio se kada se pojavila fotografija na kojoj se vidi ko je ustvari Perišićev stomatolog. Riječ je o treneru Manchester Uniteda, Joseu Mourinho, koji je očito odlučio svoje prste upetljati u cijelu situaciju. 

Navijači na Twitteru zaista imaju zanimljiv smisao za humor. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi