Foto: EPA

Šef struke bordo tima nakon utakmice sa Nijemcima

Uščuplić: Iskusni igrači večeras su podbacili

Fudbalski klub Sarajevo večeras je na stadionu Borussija Park poražen rezultatom 7:0 od Borussije Mönchengladbach u revanš susretu Evropske lige.

Bordo tim je tako visokim porazom okončao svoju evropsku priču. Nakon utakmice na stadionu ekipe iz Njemačke održana je press konferencija, a prisutnim medijima obratio se šef struke ekipe sa Koševa, Dženan Uščuplić. 

"Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi. Mi večeras ni u jednom segmentu igre nismo mogli parirati njima. Znali smo da su oni kvalitetni, ali ovom rezultatu ja se nisam nadao. Pojedini iskusni igrači večeras su podbacili, ali ako može biti jedna dobra stvar nakon ovih 7:0, Cimirot, Duljević i Handžić su do određene granice odigrali kvalitetno," kaže Uščuplić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.