Uščuplić: Jedino sam odbranom zadovoljan

Nakon poraza u Poznanu

Uščuplić: Jedino sam odbranom zadovoljan

M. Šljivak

Sarajevo je večeras poraženo u Poznanu u susretu drugog pretkola Lige prvaka.

Lech je slavio s 1:0, te s ukupnih 3:0 ide na ekipu Basela. Nakon meča trener bh. tima Dženan Uščuplić jedino je zadovoljan igrom u defanzivi igrača svog tima.

"Nismo odradili dobro stvari u ofanzivi. Jedino po čemu sam zadovoljan je defanzivnom igrom. Nakon dvomeča, najbolji igrač je Lechov kapiten. Oni su jako kvalitetni i uigrani i vjerujem da imaju mogućnost da prođu u duelu s Baselom", rekao je Uščuplić, koji vjeruje kako je poljska liga mnogo jača od naše Premijer lige.

"Poljska liga je mnogo jača od naše. Lech ima veliki broj jačih utakmica i smatram da ovaj tim lako može igrati u grupnoj fazi Lige prvaka", dodao je trener bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.