Šef struke bordo tima pred sutrašnji susret

Uščuplić: Momci će ostaviti srce na terenu

Fudbalski klub Sarajevo sutra će na stadionu Borussija Park odigrati revanš susret Play Offa Evropske lige protiv ekipe iz Mönchengladbacha. 

Ekipa iz Sarajeva danas je u popodnevnim satima stigla u Njemačku, a večeras je u prostorijama Borussija Parka održana službena press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio šef struke ekipe iz Titove 38/b, Dženan Uščuplić.

"Mi smo svjesni kakva nas utakmica i kakav nas protivnik očekuje. Utakmica našem klubu, našim momcima će biti uživanje na ovom stadionu. Upoznali smo se u prvoj utakmici na našem stadionu. Borussija je izuzetno kvalitetna ekipa, ali smo mi vidjeli da imamo svoje šanse i te šanse i prilike ćemo pokušati iskoristiti," kaže Uščuplić i dodaje: 

"Momci su u Sarajevu pokazali da mogu da se nose sa Borussijom i mislim da će biti samo jedna promjena u sastavu. Činjenica je da smo obje utakmice izgubili kući i uspjeli smo da se vratimo, ali Borussija je mnogo ozbiljniji protivnik. Dat ćemo sve od sebe i momci će ostaviti srce na terenu," kaže Uščuplić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.