Utakmica života Amera Gojaka: Zabio četiri gola za Dinamo!

Kakva partija

Utakmica života Amera Gojaka: Zabio četiri gola za Dinamo!

E. Škorić

Mladi i povremnei A  reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak odigrao je danas utakmicu života.

Gojak je danas itekako iskoristio priliku što je zaigrao od prve minute u meču 31. kola HNL-a, te je sam doslovno uništio Cibaliju.

Gojak je u 23. minuti načeo goste iz Vinkovca, a do poluvremena je postigao još jedan gol. Dinamo je vodio 4:0, strijelci su također bili Soudani i Antolić.

U nastavku je Gojak nastavio da maltretira gostujućeg golmana, pa je u 78. povisio na 5:0, a u 87. postavio konačnih 6:0.

Ono što je zanimljivo, ovo su mu prvi golovi u HNL-u, a kako je odigrao, vjerovatno će postati standardni član prvih 11 u Dinamu. 

Dinamo se nakon ove utakmice primakao Rijeci na pet bodova, s tim da Riječani kasnije igraju protiv Intera svoj meč ovog kola.


 
 
 
Gojak četvrti gol by goloviliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi