Utakmicu Real - Bayern pratite u Caffeu Meeting Point

Liga Prvaka

Utakmicu Real - Bayern pratite u Caffeu Meeting Point

M. Skaka

Žrijeb polufinala Lige prvaka odlučio je da Real Madrid i aktuelni prvak Evrope i svijeta Bayern iz Minhena ''ukrste koplja'' u dvomeču koji će odlučiti jednog putnika u finale, koje će se ove godine odigrati u Lisabonu. 

Po mnogima je ovaj duel finale prije finala, a prvih 90 minuta najzanimljvijeg polufinalnog susreta igrat će se na Santiago Bernabeu stadionu u Madridu.

Naravno, ovaj evropski klasik moći ćete gledati u najboljem sportskom ambijentu Caffeu Meeting Point, gdje će za sve posjetitelje biti obezbjeđene nagradne igre, fenomenalna sportska atmosfera i brojna druga iznenađenja.

Direktan prenos susreta fudbalskih veličina počinje u 20:45, a vi ne zaboravite rezervisati svoje mjesto na vrijeme.

A to možete učiniti broja telefona 033 668 186 ili lično na adresi Hamdije Kreševljakovića 13.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.