"Užasan dan, nije samo Dejan krivac"
Foto: EPA

Henderson nakon poraza od Tottenhama

"Užasan dan, nije samo Dejan krivac"

M. Šljivak

Vezni igrač Liverpoola Jordan Henderson tvrdi da menadžer Jurgen Klopp ne bi pogriješio da je bilo kojeg fudbalera zamijenio umjesto Dejana Lovrena u meču sa Tottenhamom.

Redsi su na Wembleyu doživjeli težak poraz od Spursa. Izgubili su sa 4:1, a Lovren je krivac za dva pogotka na otvaranju meča.

Zbog grešaka ga je Klopp zamijenio, a Henderson tvrdi kako ne Nijemac ne bi pogriješio i da je bilo koga drugog izvadio iz igre.

"Ne znamo se braniti. Tottenham je fantastičan tim i zasluženo su pobijedili, a mi moramo raditi na nekim stvarima kako bismo bili bolji. Nismo dobro ušli u meč, nismo bili spremni. Nije bilo sve do Dejana. Bilo koga da je zamijenio ne bi pogriješio. Odigrali smo užasan meč", istakao je Henderson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovim porazom Redsi su pali na devetu poziciju Premiershipa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi