Užasne vijesti za Casemira, baš kada je počeo igrati

Vezista u velikim problemima

Užasne vijesti za Casemira, baš kada je počeo igrati

Defanzivni vezni fudbaler Real Madrida, Casemiro, našao se u velikim problemima.

Naime, on je utakmicu protiv Villareala koju je Real igrao u srijedu navečer napustio već u 18. minuti zbog povrede. Detaljnije pretrage ustanovile su da se radi o lomu noge.

Ova vijest za Casemira stigla je baš kada se ustalio u prvoj postavi madridske ekipe što je čekao dugo vremena. Podsjetimo da se Casemiro u prvoj postavi nalazi od početka ove godine kada je na klupu Reala sjeo Zinedine Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, lom noge sigurno nije došao u pravom trenutku za njega, jer žestoka konkurencija na klupi Real Madrida (James Rodriguez, Isco, Lucas Silva), sada može da se bori za mjesto u prvom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi