Valbuena razbio mobitel navijaču na pomen Benzeme
FOTO: EPA

Potvrdili i iz Lyona

Valbuena razbio mobitel navijaču na pomen Benzeme

Francuski fudbaler Mathieu Valbuena iza sebe ima jednu od najgorih sezona u karijeri.  

Ofanzivac Lyona je dospio u centar pažnje nakon što je navodno od strane Karima Benzeme ucjenjivan snimkom seksa, a iako je to danas iza njega, ne prestaje ga pratiti činjenica da je zbog tog događaja napadač Real Madrida izbačen iz reprezentacije. 

France Football je objavio da je jedan navijač Toulousea po imenu Youssef prije utakmice na aerodromu za sina snimio Valbuenu i u tom trenutku je prokomentarisao: "Vidiš sine, to je čovjek zbog kojeg Karim Benzema neće nastupati na Evropskom prvenstvu." 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sve to je čuo Valbuena koji je burno reagovao i potom prišao navijaču, uzeo mu mobitel i razbio od pod. Potvrdu za incident France Football je dobio i od Lyona uz objašnjenje da se navijač neprimjereno ponašao, a na kraju Valbuena je odlučio izdvojiti novac da se navijaču kupi novi mobitel.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi