"Valdes je najbolji golman na svijetu"

"Valdes je najbolji golman na svijetu"

M. Šljivak

Veznjak Barcelone Andres Iniesta, smatra kako je njegov saigrač iz Barcelone Victor Valdes trenutno najbolji golman svijeta.

Iniesta je opisao 31-godišnjeg Valdesa kao sjajnu osobu, te je izrazio žaljenje što nije produžio ugovor sa katalonskim klubom.

"To je njegova odluka i ja to poštujem. Za mene je on trenutno najbolji golman na svijetu. Zato poštujem i podržavam njegovu odluku. Svako upravlja svojim životom. On je u klubu čitav život, a svoj kvalitet i privrženost timu dokazao je prethodnih godina", rekao je Iniesta.

Ugovor Barcelone i Valdesa ističe u junu 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.