Valdes se poslije tri godine vraća u Španiju?
Foto: EPA

Na meti dva kluba iz La Lige

Valdes se poslije tri godine vraća u Španiju?

Iskusni golman Victor Valdes bi se ovog ljeta mogao vratiti u Španiju, u kojoj je proveo zlatne godine svoje karijere.

Bivši golman Barcelone je Nou Camp napustio 2014. godine nakon čega je nastupao za Manchester United, Standard iz Liježa i Middlesbrough, a od 1. jula će ponovo biti slobodan igrač.

Za 35-godišnjeg Valdesa su već stigle dvije ponude iz domovine. Prema pisanju španskih medija, za njega se ozbiljno zanimaju Malaga i Deportivo La Coruna pa je povratak u La Ligu i više nego izvjestan.

Valdes je za Barcelonu branio od 2002. do 2014. godine i u tom periodu je upisao 535 nastupa, te osvojio čak 21 trofej.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U prošloj sezoni Premier lige Valdes je branio na 28 utakmica i pokazao je da još uvijek posjeduje kvalitet da brani u najjačim ligama Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi