Valencia produžio ugovor sa Manchester Unitedom

Ostaje do ljeta 2018. godine

Valencia produžio ugovor sa Manchester Unitedom

Ekvadorski fudbaler Antonio Valencia produžio je ugovor sa Manchester Unitedom do ljeta 2018. godine.

Aktuelni ugovor Valenciji je isticao ovog ljeta, ali su čelnici Manchester Uniteda odlučili da mu ponude produženje baš kao što su nedavno uradili i sa Belgijancem Fellainijem.

Ekvadorac je u redove Manchester Uniteda stigao na ljeto 2009. godine nakon što je Cristiano Ronaldo otišao u Real Madrid, a ove sezone je odigrao čak 23 meča za Crvene đavole. Samo su Paul Pogba i Zlatan Ibrahimović odigrali više mečeva od njega u Manchester Unitedu ove sezone.

Valencia je tokom karijere igrao za El Nacional, Villarreal, Recreativo, Wigan i Manchester United.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi