Valeri Bojinov ponovo slobodan igrač

Završena epizoda u Švicarskoj

Valeri Bojinov ponovo slobodan igrač

Iskusni bugarski fudbaler Valeri Bojinov od danas je ponovo slobodan igrač.

Bivši napadač Juventusa i Manchester Cityja je sporazumno raskinuo ugovor sa švicarskom Lozanom, u kojoj je proveo samo nekoliko mjeseci.

Razlog raskida saradnje je što švicarski prvoligaš nije ozbiljno računao na Bojinova, koji nije dobijao šansu za igru, pa su obje strane ustanovile da je razlaz najbolja opcija.

"Sporazumno smo se rastali, a činjenica je da nisam igrao u Lozani. Uskoro ću vidjeti gdje ću nastaviti karijeri, najvjerovatnije ću se pripremati u Bugarskoj dok ne riješim šta dalje", istakao je Bojinov.

Kontroverzni bugarski napadač je tokom bogate karijere igrao i za Lecce, Fiorentinu, Parmu, Sporting, Levski i Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi