Valverde se sada vjerovatno pita: "Zašto mi je ovo trebalo?"

Sastav Barce nije dugo bio ovako "tanak"

Valverde se sada vjerovatno pita: "Zašto mi je ovo trebalo?"

E. Škorić

Barcelona večeras igra protiv Betisa i pokušat će prvenstvo otvoriti pobjedom.

Nakon očajnih izdanja u Superkupu Španije protiv Real Madrida, Barcelona se okreće prvenstvu, a prvi meč donosi duel s Betisom. Barca je bez sumnje veliki favorit, glupo je čak i raspravljati o tome, no sastav koji će večeras zaigrati u dresu Katalonaca nekako djeluje nedovoljno jak.

Naučili smo se na supermoćne sastave Barcelone, ali zbog suspenzija i povreda, Valverde će morati da izvede pomalo kombinovan sastav.

Na golu će biti Ter Stegen, stoperi Mascherano i Umtiti, bekovi Aleix Vidal i Jordi Alba, a potom ispred Busquets, Rakitić i Sergi Roberto, dok će naprijed biti Mesi, Paco Alcacer i Deulofeu.

Neymar je otišao u PSG, Suarez je povrijeđen, Iniesta također, nema ni Rafinhe i stoga je ovaj sastav Barcelone barem španskim medijima "slab i jedan od najgorih u zadnjih nekoliko godina".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi