Van der Vaart karijeru završava u Engleskoj?
EPA

Neće ostati u Betisu

Van der Vaart karijeru završava u Engleskoj?

Bivši holandski reprezentativac Rafael van der Vaart slobodan je potražiti novu sredinu. 

Van der Vaart je u julu stigao u Betis, međutim u ovom španskom klubu se nije proslavio i jasno je dobio do znanja da nije u planovima za narednu sezonu te da može potražiti novog poslodavca u ljetnom prijelaznom roku. 

Iako je Van der Vaartov cilj bio da karijeru završi u Španiji, inostrani mediji pišu da bi naredna i ujedno posljednja stanica u njegovoj karijeri mogla biti Engleska gdje bi mogao da zaigra za Reading. 

Član Championshipa je već uspostavio kontakte sa Van der Vaartom i u narednim danima će biti poznato hoće li doći do dogovora. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, Van der Vaart je pored Betisa u svojoj bogatoj karijeri još igrao za Ajax, HSV, Real Madrid i Tottenham. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi