Van Der Vaart: Ne ide nas, ovo je nemoguće

Prvotimac HSV-a ljut i nervozan

Van Der Vaart: Ne ide nas, ovo je nemoguće

Rafael Van Der Vaart bio je isfrustriran zbog poraza njegovog HSV-a u duelu sa Stuttgartom koji je odigran sinoć.

"Počeli smo dobro a onda su uslijedile greške, počev od pasova pa nadalje. Zatim smo primili gol koji je bio kao šlag na tortu. Ne mogu da vjerujem da nas baš ovoliko ne ide, ovo je nemoguće", riječi su Holanđanina koje prenosi oficijelna stranica Bundeslige.

Van der Vaart je potom obrazložio zašto je ljut.

"Sve nam je išlo loše i svi smo imali očajan dan. Ipak, treba to zaboraviti i okrenuti se Schalkeu. Moramo misliti pozitivno iako je ovo što se događa nevjerovatno".

HSV se baš kao i Stuttgart nalazi na dva boda od zone ispadanja i posljednje pozicije na tabeli, s tim da obje ekipe imaju utakmicu više od Dortmunda i Bremena koji su slabije plasirani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije