Van Gaal: Naravno da mi treba još Cristiano Ronaldo

Trener Manchester Uniteda

Van Gaal: Naravno da mi treba još Cristiano Ronaldo

Louis van Gaal je najavio povlačenje iz nogometa 2017. godine, ali prije toga planira posložiti Manchester United potpuno prema svojim željama.

Nakon što je ovoga ljeta doveo već nekoliko poznatih imena na Old Trafford, slavni holandski trener ne planira stati i na njegovoj listi želja nalazi se Cristiano Ronaldo. 

"Naravno da mi treba još Cristiano Ronaldo. Mogu zamisliti njegov povratak, on je fantastičan igrač i sviđa mi se", kaže Van Gaal i dodaje:

"Trebaju nam zvijezde da se možemo nositi s Bayernom, Riberyjem i Robbenom; Chelseajem, Hazardom i Willianom; Real Madridom, Ronaldom i Baleom; Barcelonom, Messijem i Neymarom. To naši navijači žele, a ionako nam treba još brzine i kreativnosti u napadu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Van Gaal se nada da će u redovima Manchester Uniteda uspjeti zadržati Angela Di Mariju. 

"Još uvijek ne znam hoće li ostati, bilo bi dobro da bude i dalje član Manchester Uniteda. Ovaj tim nije u potpunosti moj, a kupovat ćemo samo one igrače koji mogu dati doprinos na potrebnoj razini. To nije lako, ali želim još igrača", zaključio je na kraju Louis van Gaal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.