Van Gaal našao način kako da se osveti Manchester Unitedu
Foto: EPA

Pomaže Ajaxu

Van Gaal našao način kako da se osveti Manchester Unitedu

E. Čaušević

U srijedu nas očekuje veliko finale Evropske lige u kojem će se sastati Manchester United i Ajax.

Glavni cilj Manchester Uniteda ove sezone je osvajanje Evropske lige kako bi se direktno plasirali u Ligu prvaka. Izabranici Josea Mourinha u srijedu navečer igraju veliko finale protiv Ajaxa koji je spremio tajno oružje za meč protiv engleske ekipe.

Naime, holandski mediji su prenijeli danas da je Ajax angažovao bivšeg trenera Crvenih đavola Louisa van Gaala kako bi im pomogao u pripremanju utakmice protiv Uniteda. Van Gaal je prošlog ljeta dobio otkaz na Old Traffordu, a upravo na njegovo mjesto stigao je Mourinho.

Mnogi smatraju da je Van Gaal jedva dočekao poziv Ajaxa, te da je to njegov pokušaj da se osveti Manchester Unitedu za otkaz. Još uvijek nije poznato da li će Van Gaal biti dio delegacije Ajaxa na finalnom meču ili će holandskoj ekipi pomagati samo u pripremi za meč.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije