Van Gaal: Neću nasjesti na Mourinhove podvale!

Očekuje Costu u prvih 11

Van Gaal: Neću nasjesti na Mourinhove podvale!

Ovaj vikend donosi nekoliko velikih derbija, a sigurno jedan od najvećih igra se u nedjelju na Old Traffordu gdje će se sastati Manchester United i Chelsea.

I kako to obično biva u Engleskoj, "rat" počne već mnogo prije samog susreta, posebno kad se na jednoj strani nalazi Jose Mourinho.

Povodom Mourinhovih najava kako će Costa najvjerovatnije propustiti gostovanje na Teatru snova, Louis Van Gaal je poslao interesantan odgovor.

"Očekujem Costu u prvih jedanaest. Ne želim vjerovati svemu što čujem i što pročitam i neću nasjesti na Mourinhove podvale. Znam da je Costa bio povrijeđen, ali ipak ga očekujem u igri. Držim svoje oči otvorenim, Mourinho je opasan igrač", rekao je Van Gaal.

Diego Costa je najbolji strijelac Premiershipa i svakako da odbrani Uniteda neće biti lako ako se Brazilac sa španskim pasošem zaista nađe u napadu Plavaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti