Van Gaal pozvao Valdesa u Manchester
Foto: EPA

Španac stiže na Old Trafford?

Van Gaal pozvao Valdesa u Manchester

E. Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal ponudio je Victoru Valdesu da dođe na Old Trafford.

Valdes je od juna slobodan igrač kada je napustio Barcelonu, ali još uvijek nije našao klub. Bio je na pragu potpisa za Monaco, ali je transfer propao jer nije prošao liječničke pregelde.

Nakon toga je španski golman odbio da ide na probu u Liverpool, no sada bi mogao da se pridruži svom bivšem treneru Van Gaalu u Manchesteru. 

“Menadžer Van Gaal je ponudio 32-godišnjem bivšem golmanu Barce Valdesu priliku da dođe u klub, da odradi rehabilitacijski proces i da se što prije vrati na teren”, poručili su sa Old Trafforda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.