Van Gaal spašava Hajrovića i Werder?

Tvrde njemački mediji

Van Gaal spašava Hajrovića i Werder?

Sudeći prema pisanju njemačkih medija, Louis van Gaal vrlo lako bi mogao preuzeti Werder iz Bremena. 

Ovaj dugogodišnji bundesligaš je u krizi rezultata i trenutno se nalazi na dnu tabele bez osvojenih bodova, a u klubu čine sve kako bi pronašali kvalitetnog trenera koji bi mogao ugasiti "požar" koji je nastao nakon sedam kola.

U moru kandidata se našlo i ime iskusnog Louisa van Gaala. Navodno, pregovori između Werdera i Van Gaala su već uspostavljeni i popularni holandski trener bi tako u narednom periodu mogao trenirati Hajrovića. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hajrović je bio otpisan kod Skripnika, ali je u prvoj utakmici nakon njegovog odlaska uvršten u prvi tim i odmah je postigao pogodak. Ostaje da se vidi kakve će sreće biti s Van Gaalom, ako on uistinu preuzme tim iz Bremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi