Van Nistelrooy sretan što je opet zaigrao na Old Traffordu

Nakon utakmice legendi Uniteda i Barcelone

Van Nistelrooy sretan što je opet zaigrao na Old Traffordu

E. Ganibegović

Legende Manchester Uniteda i Barcelone su jučer na Old Traffordu odmjerili snage, a kranji rezultat je bio 2:2.

Jedan od igrača koji je uvršten u sastav legendi Crvenih đavola je Ruud Van Nistelrooy, koji je dres ekipe sa Old Trafforda nosio punih pet sezona.

Van Nistelrooy je za United upisao 219 nastupa i postigao 150 pogodaka, dok je u Crvene đavole stigao 2001. godine iz redova PSV Eindhovena za 19 miliona funti.

Holanđanin, koji je nosio dres i Real Madrid, jučer je na utakmici postigao pogodak sa jedanaest metara, pa je nakon meča poslao poruku preko svog Twitter profila, koju su također komentarisali mnogobrojni navijači Uniteda.

U svojoj poruci, prije svega naglašava kako mu je drago što se vratio na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi