Van Persie: Djeca će odlučiti gdje ću nastaviti karijeru

Vjerovatno napušta Fener na kraju sezone

Van Persie: Djeca će odlučiti gdje ću nastaviti karijeru

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Manchester Uniteda, Robin van Persie ovog ljeta odlučio je da ostane u Fenerbahčeu.

Van Persie je imao nekoliko ponuda iz Engleske, ali je odlučio da ostane u Turskoj. Holanđanin je sve iznenadio kada je prešao u Fener, ali je izjavio da je to bio dobar potez u njegovoj karijeri.

"Bio sam dugo u Engleskoj i shvatio sam da je vrijeme za novu avanturu. Fenerbahče je bio pravi izbor i zaista uživam ovdje. Ne znam koliko ću se još zadržati, niti koji će klub biti sljedeći za mene", rekao je Van Persie.

Ovaj napadač dodao je da ne donosi sam odluke o svojoj karijeri već da sve radi u dogovoru sa svojom porodicom.

"Djeca su u toku svega i s njima najviše pričam. Vjerovatno će oni odlučiti gdje ćemo ići sljedeće ljeto. Oni najviše vole Englesku tako da me ne bi iznenadilo da se vratimo tamo", dodao je holandski fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi