Van Persie i Van Gaal sjedaju za stol

Konačni pregovori

Van Persie i Van Gaal sjedaju za stol

E. Škorić

Robin van Persie i dalje ne zna hoće li ostati u Manchester Unitedu.

Van Persie vaga ponude, razmišlja šta je najbolje za njega, posebno jer želi da igra za reprezentaciju Holandije na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

Otkrio je kako mu je najbitnije da njegova porodica bude sretna i da će i oni imati utjecaja na njegovu konačnu odluku.

Za njega se dosta zanima Fenerbahče, nudi mu dobar i unosan ugovor, ali i dalje je otvorena mogućnost da ostane na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Otočki mediji su objavili kako će u narednih nekoliko dana Holanđanin sjesti za stol sa Louisom van Gaalom, kako bi obavili konačne razgovore, nakon čega će se znati da li odlazi ili ostaje u klubu. 

Prema mnogim pokazateljima, Van Persie će promijeniti klub. Jasno mu je da će teško izboriti mjesto u prvih 11 kod Van Gaala…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.