Van Persie se vraća u Premiership?

Želi ga Crystal Palace

Van Persie se vraća u Premiership?

Holandski napadač Robin Van Persie ovog ljeta bi se mogao vratiti u engleski Premiership.

Van Persie (33) sigurno još uvijek ima mngo toga da pokaže na najvećoj sceni i najvišoj razini, pa nije ni čudo što se dovodi u vezu sa povratkom u Premiership.

Za njegove usluge interesuje se ekipa Crystal Palacea na čijoj klupi od nedavno sjedi nekadašnji trener Intera Frank De Boer. Upravo je holandski stručnjak vjerovatno odlučujući faktor u eventualnom povratku nazad za Van Perisea jer ga vidi kao idealno riješenje uz Bentekea u napadu svog tima.

U prilog ovom transferu ide i činjenica da Fenerbahče već traži zamjenu za Van Persiea, a mogli bi je naći u napadaču iz Obale Slonovače, Seydouu Doumbiji. 

Doumbija je prošlu sezonu prveo na posudbi u Baselu, a ovog ljeta će se vratiti u Romu koja ga ne namjerava zadržati u svojim redovima, već prodati nekokm drugom klubu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije