Van svake pameti: Nenormalna ponuda za Donnarummu
Foto: EPA

Nude između 120 i 150 miliona eura

Van svake pameti: Nenormalna ponuda za Donnarummu

M. Šljivak

Fudbal je zahvaljujući nenormalnom trošenju novca na dovođenje fudbalera ostao bez svoje draži i izgubio je status najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Ogroman novac se vrti u ovom sportu i sve je postalo jedan veliki biznis, a najbogatiji timovi svijeta maksimalno koriste bogatstvo kako bi privukli najbolje igrače svijeta.

Španski mediji danas su objavili kako je Real Madrid za 18-godišnjeg fudbalera Monaca Kyliana Mbappea spreman ponuditi 120 miliona eura, ali ono što je City spreman uraditi kako bi doveo golmana Milana Gianluigija Donnarummu polako prelazi normalne granice.

Sky Sport Italia tvrdi kako su Građani za 18-godišnjeg golmana spremni izdvojiti cifru od 120 do 150 miliona eura, što bi bio najveći transfer svih vremena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipi s Etihada pozicija golmana predstavlja veliki problem. Joe Hart nije u planovima Pepa Guardiole, Claudio Bravo i Willy Caballero nisu vrhunski kvalitet, pa se engleski tim okrenuo dovođenju Donnarumme.

S obzirom na to da je mladom golmanu agent Mino Raiola, vrlo lako bi on mogao završiti na Ostrvu, a sigurno je da se tolika cifra teško odbija, bez obzira o kojem fudbaleru se radi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi