Varane karijeru želi završiti u Realu

Odanost prema klubu

Varane karijeru želi završiti u Realu

Francuski defanzivac Raphael Varane važi za jednog od najboljih igrača svijeta na svojoj poziciji. 

Za usluge Varanea interesuje se mnogo ekipa, ali on je nedavno produžio ugovor sa Real Madridom do ljeta 2022. godine, a nakon njegove posljednje izjave možemo zaključiti da karijeru namjerava završiti u ovom klubu. 

"Ne vidim ništa loše u tome da tokom čitave karijere igrate za jedan klub. To mi je bilo na umu i kada sam produžio ugovor sa Realom 2014. godine. Real Madrid je veliki klub", rekao je Varane. 

Podsjetimo, ovaj defanzivac je u redove Real Madrida stigao na ljeto 2011. godine iz Lensa, a pravu priliku je počeo dobijati početkom 2013. godine kada je imao manje od 20 godina i tada je pokazao o kakvom se igraču zapravo radi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je ove sezone odigrao ukupno osam mečeva za Kraljevski tim, a odigrao bi i više da nije imao malih problema sa povredom. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi