Varane propušta finale LP, upitan i za EP?

Zbog problema sa povredom

Varane propušta finale LP, upitan i za EP?

E. Čaušević

Odbrambeni fudbaler Real Madrida, Raphael Varane, najvjerovatnije će propustiti finale Lige prvaka zbog povrede.

Varane ima problema sa mišićem desne noge zbog koje nije trenirao prethodnih dana i najvjerovatnije će propustiti finale Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Ipak, ukoliko se povreda pogorša Varane bi mogao propustiti i Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Danas smo odradili testove za njegovu povredu i ne djeluje dobro. Najvjerovatnije da će propustiti finale Lige prvaka, a nadamo se da će moći igrati za Francusku na EP", saopštili su iz kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finale Lige prvaka igra se 28. maja na San Siru u Milanu, dok Evropsko prvenstvo počinje 10. juna utakmicom Francuske i Rumunije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti