Vardar brzo reagovao: Janevski novi trener
Foto: EPA

Bivši selektor Makedonije

Vardar brzo reagovao: Janevski novi trener

Teme:

Nekadašnji selektor Makedonije Čedomir Janevski bit će novi trener Vardara. 

Samo dva dana pred utakmicu play-offa za plasman u Ligu šampiona protiv Fenerbahčea, Vardar je ostao bez trenera nakon što je ostavku podnio Goce Sedloski, a čini se kako je poznato i ko će ga zamijeniti. 

U Vardaru su brzo reagovali nakon rastanka sa dosadašnjim šefom struke, a tokom dana trenersku palicu bi, prema pisanju makedonskih medija, trebao prezeti 56-godišnji Čedomir Janevski. 

"Vardar je klub u kojem sam porastao, napravio karijeru, bio mi je odskočna daska za inostranstvo. Milo mi je što se vraćam u Makedoniju", izjavio je Janevski po dolasku na aerodrom. 

Janevski je u svojoj karijeri vodio ranije Club Brugge, Al-Shaab, Crvenu zvezdu, Ethnikos, Enosis Neon Paralimni, Mons, Mouscron, Waasland Beveren, te fudbalsku A reprezentaciju Makedonije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti