Vardar pred meč s Fenerom ostao bez trenera

Sedloski podnio ostavku

Vardar pred meč s Fenerom ostao bez trenera

Teme:

Nekadašnji makedonski reprezentativac Goce Sedloski nakon dvije sezone provedene na klupi Vardara odlučio je podnijeti ostavku. 

Ostavka Sedloskog uslijedila je poslije ispadanja iz kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka i poraza od Škendije u 1. kolu nacionalnog prvenstva, a vijest je na zvaničnoj stranici potvrdio i makedonski šampion. 

Sedloski je naveo da su ga porazi mnogo pogodili, te da je njegov odlazak za "dobro svih u klubu." 

"Želio sam ostavku da podnesem još poslije Kopenhagena, ali je poraz od Škendije presudio. Neuspjesi su me mnogo pogodili, nisam navikao da gubim, a ni Vardar nije navikao na poraze. Ponosan sam na dvije titule u dvije sezone", naveo je, između ostalog, Sedloski. 

Makedonac je Vardar napustio samo dva dana pred utakmicu sa Fenerbahčeom u play-offu za plasman u grupnu fazu Evropske lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi